přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
RYBÍ SE ZELENINOU |
oběd 1 |
KUŘECÍ STEHNA NA MAJORÁNCE S FAZOLOVÝMI LUSKY A KROUPOVÝM RIZOTEM |
oběd 2 |
SLOVENSKÉ HALUŠKY SE ZELÍM A UZENINOU |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
30. 4. Úterý |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
HRSTKOVÁ LUŠTĚNINOVÁ |
oběd 1 |
PEČENÉ KRŮTÍ MASO, ŠPENÁT, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY |
oběd 2 |
|
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
2. 5. Čtvrtek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
HOUBOVÁ ČIRÁ S BRAMBOREM |
oběd 1 |
BULHARSKÁ MUSAKA S BRAMBOREM |
oběd 2 |
KRŮTÍ JÁTRA NA CIBULCE, RÝŽE |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
3. 5. Pátek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
ČÍNSKÁ |
oběd 1 |
DŽUVEČ S KUŘECÍM MASEM |
oběd 2 |
HONZOVY BUCHTY |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
6. 5. Pondělí |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
BORŠČ PODLE IRINY |
oběd 1 |
KRŮTÍ PLÁTEK NA ŽAMPIÓNECH, PERLOVÝ KUSKUS, KOMPOT |
oběd 2 |
KVĚTÁKOVÉ SMAŽENKY, BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
7. 5. Úterý |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
CHŘESTOVÁ S BRAMBORY A MINI TOUSTY |
oběd 1 |
FAZOLOVÝ GULÁŠ S VEPŘOVÝM MASEM, CHLÉB, OKURKA |
oběd 2 |
FLÍČKY SE ZELÍM A UZENÝM MASEM |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
9. 5. Čtvrtek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
DRŮBEŽÍ S MASEM A KAPÁNÍM |
oběd 1 |
HOVĚZÍ MASO V RAJSKÉ OMÁČCE, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
oběd 2 |
TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S NUGÁTOVOU NÁPLNÍ |
oběd 3 |
MASOVÉ KULIČKY V RAJSKÉ OMÁČCE, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
svačina |
|
|
10. 5. Pátek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
ZELENINOVÁ ČIRÁ S JÁHLY |
oběd 1 |
SMAŽENÝ SÝR, OPÉKANÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA |
oběd 2 |
LOSOS NA BYLINKOVÉM MÁSLE, BRAMBORY |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
13. 5. Pondělí |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
HRACHOVÁ S KRUTÓNY |
oběd 1 |
KUŘECÍ ROLÁDA, RÝŽE S QUINOOU, SALÁT HLÁVKOVÝ |
oběd 2 |
BRAMBOROVÉ PLACKY SE SÝREM, ZELENINOVÁ OBLOHA |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
14. 5. Úterý |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
RAJČATOVÁ S RÝŽÍ |
oběd 1 |
RYBÍ FILÉ PEČENÉ NA MÁSLE, BRAMBORY, KOMPOT |
oběd 2 |
TEPLÝ ZELENINOVÝ TALÍŘ SE SMAŽENÝM CELEREM, BRAMBORY, JOGURTOVÝ DRESINK |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
15. 5. Středa |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
ZELENINOVÁ ČIRÁ VENKOVSKÁ |
oběd 1 |
VEPŘOVÁ PEČENĚ, KYSELÉ ZELÍ, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY |
oběd 2 |
RAVIOLI PLNĚNÉ RATATOUILE S DRCENÝMI RAJČATY |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
16. 5. Čtvrtek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
GULÁŠOVÁ |
oběd 1 |
KYNUTÉ OVOCNÉ KNEDLÍKY |
oběd 2 |
CONGRI - FAZOLE S RÝŽÍ A HOVĚZÍM MASEM |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
17. 5. Pátek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
HOVĚZÍ S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY A NUDLEMI |
oběd 1 |
FLORENTÍNSKÉ ŠPAGETY SE ŠPENÁTEM A KUŘECÍM MASEM |
oběd 2 |
ZELENINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM, GRAHAM |
oběd 3 |
|
svačina |
|