|
Dnes |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
FAZOLOVÁ S RAJČATOVÝM PROTLAKEM |
oběd 1 |
KYNUTÉ OVOCNÉ KNEDLÍKY |
oběd 2 |
GRATINOVANÝ(ZAPÉKANÝ) LOSOS SE ŠPENÁTEM A TĚSTOVINAMI PENNE |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
3. 2. Pátek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
ČESNEKOVÁ S VEJCI |
oběd 1 |
PEČENÉ KACHNÍ STEHNO, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK |
oběd 2 |
|
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
6. 2. Pondělí |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
HOUBOVÁ |
oběd 1 |
SEKANÁ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
oběd 2 |
HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
oběd 3 |
ZELENINOVÝ KUSKUS SE SÝREM (GOUDA/MOZZARELLA) |
svačina |
|
|
7. 2. Úterý |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
ČOČKOVÁ S ČERNOU ČOČKOU |
oběd 1 |
SMAŽENÝ SÝR, BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA |
oběd 2 |
JOGURTOVÉ NOKY S OVOCNÝM PŘELIVEM |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
8. 2. Středa |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
MRKVOVÁ |
oběd 1 |
KUŘECÍ ROLÁDA, BULGUR, SALÁT |
oběd 2 |
FAZOLE CONGRI S RÝŽÍ A KUŘECÍM MASEM |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
9. 2. Čtvrtek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
FRANCOUZSKÁ |
oběd 1 |
RYBÍ FILÉ PEČENÉ NA MÁSLE, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT |
oběd 2 |
ŠPAGETY S DRCENÝMI RAJČATY A MOZZARELLOU |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
10. 2. Pátek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
CIBULOVÁ S BRAMBOREM |
oběd 1 |
BRAMBOROVÝ GULÁŠ SE SALÁMEM |
oběd 2 |
VEPŘOVÝ STEAK ,,GYROS", RÝŽE |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
13. 2. Pondělí |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
ZELENINOVÁ ČIRÁ S JÁHLY |
oběd 1 |
MORAVSKÝ VRABEC, KYSANÉ ZELÍ, CHLUPATÉ KNEDLÍKY |
oběd 2 |
TĚSTOVINOVÝ SALÁT S BROKOLICÍ A CUKETOU |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
14. 2. Úterý |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
GULÁŠOVÁ |
oběd 1 |
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM |
oběd 2 |
DRŮBEŽÍ JÁTRA NA CIBULCE, KUSKUS |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
15. 2. Středa |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
DRŮBEŽÍ S MASEM A NUDLEMI |
oběd 1 |
VEPŘOVÁ PEČENĚ SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU, CELOZRNÝ KNEDLÍK |
oběd 2 |
KVĚTÁKOVÉ KARI, DUŠENÁ RÝŽE |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
16. 2. Čtvrtek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
KVĚTÁKOVÁ S BROKOLICÍ |
oběd 1 |
ČOČKA NA KYSELO, VEJCE, CHLÉB KYSELÁ OKURKA |
oběd 2 |
ZELENINOVÉ SMAŽENKY, BRAMBORY, DRESINK |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
17. 2. Pátek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
HRSTKOVÁ |
oběd 1 |
ZAPÉKANÉ KUŘECÍ PRSÍČKA SE SMETANOU A ŽAMPIÓNY, BRAMBORY |
oběd 2 |
PEČENÁ MAKRELA, GRAHAM, ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
20. 2. Pondělí |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
BRAMBOROVÁ S CIZRNOU |
oběd 1 |
ZNOJEMSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ, RÝŽE |
oběd 2 |
THAJSKÉ NUDLE(S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU) |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
21. 2. Úterý |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
BROKOLICOVÁ |
oběd 1 |
RYBÍ FILÉ ZAPEČENÉ SE SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT |
oběd 2 |
BULGUR S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
22. 2. Středa |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
ZELENINOVÁ ČIRÁ S RŮŽIČKOVOU KAPUSTOU |
oběd 1 |
FAZOLOVÉ LUSKY NA SMETANĚ, BRAMBORY, VEJCE |
oběd 2 |
RÝŽOVÝ NÁKYP S OVOCEM |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
23. 2. Čtvrtek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
HRÁŠKOVÝ KRÉM |
oběd 1 |
BASKICKÉ KUŘE (S RAJČATY), HÁŠKOVÝ KUSKUS, OVOCNÉ PYRÉ |
oběd 2 |
ZAPEČENÁ CIZRNA SE ZELENINOU, BRAMBORY, DRESINK |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
24. 2. Pátek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
HOVĚZÍ S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY A NUDLEMI |
oběd 1 |
ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENINOU, STERILOVANÁ OKURKA |
oběd 2 |
KRŮTÍ MASO V MRKVI, BRAMBORY |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
27. 2. Pondělí |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
FAZOLOVÁ Z BECOKŮ |
oběd 1 |
DŽUVEČ - KUŘECÍ RIZOTO S BALKÁNSKOU ZELENINOU, SALÁT |
oběd 2 |
MORAVSKÉ UZENÉ, KŘENOVÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
28. 2. Úterý |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
ZELŇAČKA S KLOBÁSOU |
oběd 1 |
KRUPICOVÁ KAŠE S KAKAOVÝM POSYPEM A MÁSLEM |
oběd 2 |
TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM A SUŠENÝMI RAJČATY |
oběd 3 |
|
svačina |
|