přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
DRŠŤKOVÁ |
oběd 1 |
KUŘECÍ RAŽNIČÍ, KUSKUS, KOMPOT |
oběd 2 |
|
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
11. 2. Úterý |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
ČÍNSKÁ |
oběd 1 |
SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, RAJČATOVÝ SALÁT |
oběd 2 |
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
12. 2. Středa |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
ZELENINOVÁ ČIRÁ S POHANKOU |
oběd 1 |
DANČÍ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
oběd 2 |
KRUPICOVÁ KAŠE S MÁSLEM A KAKAEM |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
13. 2. Čtvrtek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
MAĎARSKÁ DRŮBEŽÍ |
oběd 1 |
VEPŘOVÁ PEČENĚ, KYSANÉ ZELÍ, BRAMBORY |
oběd 2 |
ZABIJAČKOVÝ TALÍŘ (jelitový a jitrnicový prejt), kKYSANÉ ZELÍ, BRAMBORY |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
14. 2. Pátek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
ŽAMPIÓNOVÁ KRÉMOVÁ |
oběd 1 |
ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, RÝŽE, LISTOVÝ SALÁT |
oběd 2 |
|
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
17. 2. Pondělí |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
PÓRKOVÁ |
oběd 1 |
ŠPAGETY S DRCENÝMI RAJČATY A MOZZARELLOU |
oběd 2 |
FAZOLOVÝ GULÁŠ S MASEM, CHLÉB |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
18. 2. Úterý |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
HRACHOVÁ S KRUTÓNY |
oběd 1 |
KRŮTÍ PLÁTEK NA ŽAMPIÓNECH, BULGUR |
oběd 2 |
KRÁLÍK PEČENÝ V JABLEČNÉM ZELÍ, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
19. 2. Středa |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
HOVĚZÍ S MASEM A NUDLEMI |
oběd 1 |
RYBÍ PRSTY, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKOVÝ SALÁT S JOGURTEM |
oběd 2 |
KOPROVÁ OMÁČKA, VEJCE, BRAMBORY |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
20. 2. Čtvrtek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
ZELŇAČKA S KLOBÁSOU |
oběd 1 |
BALKÁNSKÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO, RÝŽE, KOMPOT |
oběd 2 |
ČÍNSKÁ PÁNEV S RÝŽOVÝMI NUDLEMI |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
21. 2. Pátek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
HRÁŠKOVÝ KRÉM |
oběd 1 |
HOVĚZÍ MASO DUŠENÉ V MRKVI, BRAMBORY |
oběd 2 |
BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM, MAŠTĚNÉ MÁSLEM |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
24. 2. Pondělí |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
MINESTRONE |
oběd 1 |
BULGUR S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU, ZELNÝ SALÁT S KOPREM |
oběd 2 |
KREVETY SURIMI V PANKO STROUHANCE, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELNÝ SALÁT S KOPREM |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
25. 2. Úterý |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
DRŮBEŽÍ S MASEM A NUDLEMI |
oběd 1 |
HRACHOVÁ KAŠE S CIBULKOU, CHLÉB, OKURKA |
oběd 2 |
TEPLÝ ZELENINOVÝ TALÍŘ SE SMAŽENÝM CELEREM, BRAMBORY, YOFRESH |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
26. 2. Středa |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
KAPUSTOVÁ S AJVAREM |
oběd 1 |
HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK |
oběd 2 |
LASAGNE S BOLOŇSKOU OMÁČKOU A SÓJOU |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
27. 2. Čtvrtek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
SEDLÁCKÁ |
oběd 1 |
ŽEMLOVKA S JABLKY A TVAROHEM |
oběd 2 |
TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM A SUŠENÝMI RAJČATY |
oběd 3 |
|
svačina |
|
|
28. 2. Pátek |
přesnídávk |
|
svačina ZŠ |
|
polévka |
KMÍNOVÁ S VEJCI |
oběd 1 |
BAVORSKÁ SEKANÁ PEČENĚ, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S RESTOVANOU CIBULKOU, BRETAŇSKÁ ZELENINA |
oběd 2 |
|
oběd 3 |
|
svačina |
|